Увага! Важлива інформація. Проведення матчів перенесено!

Увага! Важлива інформація. Проведення матчів перенесено!

Увага! Шановні учаники змагань! У зв’язку з обмежувальними протиепідемічними заходами для «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19», проведення матчів в подальшому можливо лише за наявності ПЛР тесту обо міжнародного чи внутрішнього сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини у кожного з учасників.

У зв’язку з цим, проведення матчів чемпіонату було вирішено перенести на наступний тиждень. Допуск гравців та офіційних осіб до приміщення буде здійснюватися лише за наявності відповідного документу.

З усіх питань звертатися до голови Асоціації футзалу Херсонської області Олексія Левченко 0502374334

Прохання до керівників команд пояснити необхідність дотримання даного пункту усіма гравцями

Обмеження, передбачені підпунктами 1 ‒ 8, 12 цього пункту, не застосовуються за умови наявності у всіх учасників (відвідувачів, користувачів), крім осіб, які не досягли 18 років, та організаторів заходу (співробітників закладу) негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до здійснення заходу (відвідування закладу), або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія.

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser