Львовские энергетики потерпели поражение от "Продексима" в Херсоне в первом матче 1/2 финала плей-офф Favbet Экстра-лиги

Львовские энергетики потерпели поражение от "Продексима" в Херсоне в первом матче 1/2 финала плей-офф Favbet Экстра-лиги

Львівські енергетики зазнали поразки від “Продексіму” у Херсоні в першому матчі 1/2 фіналу плей-оф Favbet Екстра-ліги з рахунком 0:4. 

Вже на старті поєдинку господарям вдалось відкрити рахунок — Клаудіньо отримав передачу від Роніньо і вдало пробив з правого флангу.

Енергетики відповіли небезпечними пострілами Тараса Кузя, Олега Гасюка і Віталія Танського, проте голкіпер херсонців Ілля Бакінський ліквідував загрозу.

У свою чергу воротар “Енергії” Назарій Войтович парирував удари Михайла Зварича та Ігоря Корсуна, а Даніель Роза влучив у стійку.

На 9 та 11 хвилинах “Продексім” зумів збільшити свою перевагу. Спершу пробив Дмитро Сорокін і м’яч рикошетом від Максима Бессалова залетів у сітку воріт. Згодом Клаудіньо реалізував вихід сам на сам.

Ще у першому таймі львів’яни створили нагоди, щоб скоротити відставання. На вістрі атаки були Мар’ян Пелех, Тарас Кузь, Степан Струк, Віталій Танський, Володимир Буньо, Олег Гасюк. Проте господарі вдало зіграли у захисті.

У другій половині зустрічі небезпечні моменти регулярно виникали біля обох воріт. Зокрема, в “Енергії” небезпечно стріляли по воротах суперників Тарас Кузь, Мар’ян Пелех, Ігор Марциняк, а також голкіпер Назарій Войтович, який неодноразово підключався до атак.

У “Продексіму” Володимир Маєвський влучив у стійку, а удар Петра Шотурми парирував воротар енергетиків Андрій Пітуля, який вийшов на заміну на 30 хвилині.

Зрештою на 33 хвилині херсонці скористались помилкою у захисті “зелено-білих” і Даніель Роза зумів проштовхнути м’яч у сітку.

Після цього “Енергія” розпочала атакувати з п’ятим польовим, функції якого виконував Віталій Танський. Пробивали Мар’ян Пелех, Олег Гасюк, Тарас Кузь, однак м’яч вперто не йшов у ворота.

У свою чергу Андрій Пітуля вступив у гру після ударів Петра Шотурми та Клаудіньо, а Даніель Роза перевірив на міцність стійку.

Таким чином херсонці здобули перемогу у першому матчі півфінальної серії. Другий поєдинок відбудеться у Херсоні вже сьогодні.

14.30. «Продексім» (Херсон) – «Енергія» (Львів) 4:0 (3:0)
Арбітри: Д. Куций (Харків), А. Ноєв (Запоріжжя), А. Швець (Харків) 
1/2 фіналу. Плей-оф. Перший матч. 17 квітня 2021 року. Favbet Екстра-ліга. Херсон. СК ХВУФК
Рахунок у серії — 1:0.
Голи: Клаудіньо (1, 11), Сорокін (9), Даніель Роза (32).
“Продексім”: Бакінський — Сорокін, Роніньо, Клаудіньо, Даніель Роза, Зварич, Шотурма, Корсун, Бессалов, Скорий, Волянюк, Маєвський, Моспан — Заєць.
“Енергія”: Войтович (Пітуля, 30) — Буньо, Струк, Легендзевич, Ременець, Кузь, Когут, Танський, Пелех, Цілик, Гасюк, Марциняк.
Попередження: Бессалов (4) — Легендзевич (8).
Арбітри: Д. Куций (Харків), А. Ноєв (Запоріжжя), А. Швець (Харків)
Хронометрист: Л. Ягупов (Херсон)
Спостерігач арбітражу: О. Банасько (Фастів)
Делегат: О. Левченко (Херсон)

Джерело – Пресслужба ФК “Енергія”

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser