Футзал. Перша ліга: «Продексім-2» здобуває перші очки.

 Футзал. Перша ліга: «Продексім-2» здобуває перші очки.

5 листопада 2019 року, у приміщенні Херсонського вищого училища фізичної культури, відбувся матч 1-го туру Чемпіонату України з футзалу у Першій лізі: Продексім-2 (Херсон) – Бердянськ (Бердянськ).

Перший тайм видався доволі нервовим для нашої команди і проходив у рівній боротьбі. Гостям вдалося першими відкрити рахунок, Продексіму-2 довелося прикласти чимало зусиль, аби його зрівняти. На 12 хвилині з пенальті «Бердянськ» знову вийшов вперед, на цей раз рахунок вдалося зрівняти дуже швидко, вже через хвилину голом відзначився Артем Люблинський. Наприкінці тайму Продексім назбирав 5 командних фолів, гості намагалися швидко та гостро контратакувати, аби заробити десятиметровий удар, і це їм вдалося. Бердянськ двічі пробивав штрафні, але на щастя забити їм не вдалося.

Після перерви Продексім-2 одразу пішов в атаку. Доволі швидко херсонцям вдалося повести в рахунку. Гості ж відверто другий тайм провалили, голи один за одним сипалася у ворота суперника. На 32 хвилині рахунок вже був 10:2. Кінцівку зустрічі Продексім-2 збавив темп гри, що дозволило гостям відіграти кілька голів. Остаточний рахунок зустрічі 11:5.

Продексім-2 (Херсон) – Бердянськ (Бердянськ) 11:5 (2:2)

Голи: Кошовий М. (11, 27), Люблинський А. (12, 23), Волков Е. (24, 27, 29), Бєлан Д. (27), Маєвський В. (31, 32), Учитель А. (40) – Бровін С. (5), Лотарєв А. (пен. 12), Горовой Г. (37), Кузьменко П. (пен.38, 39)

Фотозвіт матчу ТУТ

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser