Заключний тур Екстра ліги та другий тур Кубка МФК «Продексім»

Заключний тур Екстра ліги та другий тур Кубка МФК «Продексім»

Минулими вихідними були зіграні матчі чергового туру відкритого чемпіонату Асоціації футзалу Херсонської області, регіонального етапу Другої ліги Чемпіонату України

У Першій лізі було зіграно два матчі передостаннього туру:
Таврія – Динамо-Дар’ївка 3:3 +:-
Єдність – Трактор 1:4

Хоч попереду ще один тур, але місця вже визначено. Трактор йде на першому місці зі стовідсотковим показником, друге місце в турнірній таблиці собі гарантував Темп Микільське, Єдність завершує чемпіонат на третьому місці.

В Екстра лізі в останньому турі визначалася доля чемпіонства. Якщо Акзонобель достроково посів третє місце, то VAST та Ансерглоб підійшли до вирішального матчу з однаковою кількістю очок. Перший тайм проходив за перевагою миколаївського клубу, який завершився з рахунком 4-1 на їх користь.
На початку другого тайму з пенальті Ансерглоб один гол відігрує. Також була нагода забити ще, але не реалізований пенальті на 26 хвилині та дабл пенальті на 27 хвилині набагато знизив шанс на перемогу. Натомість Vast забиває п’ятий гол, а на останніх хвилинах Ансерглоб лише скоротив різницю, 5-3. Отже, Vast святкує перемогу і Чемпіонство та представить наш чемпіонат у Другій лізі Чемпіонату України.

AkzoNobel – Рятівник 6:4 (4:3)
VAST – Ансерглоб 5:3 (4:1)

Також були зіграні й матчі другого туру Кубка МФК Продексім

Перший Кубок
Прикордонник – Титан 10:6 (6:1)
Кэп&Co – Leader 17:00 1:2 (0:0)

До ¼ фіналу вийшли Leader та Прикордонник, також у чвертьфіналі зіграють Динамо-Дар’ївка, Таврія, Digicom, Адреналін, Дніпромед та КФК-5.

У Другому Кубку до чвертьфіналу потрапляла лише одна команда з чотирьох.

Електрики – Херсон Днем и Ночью 1:8 (0:2)
Арей – СОФ-2 10:1 (4:1)

Виграти з кращою різницею вдалося команді Арей, яка потрапляє до ¼ фіналу, де вже чекають Maximum, Дума та С.О.Ф, Кураж, Асканія, Індустріальний та Флагман.

Фото матчів ТУТ

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser