Результати жеребкування другого туру Кубка МФК «Продексім» з футзалу 2022 року.

Результати жеребкування другого туру Кубка МФК «Продексім» з футзалу 2022 року.

10 лютого, у приміщенні кафе «Спорт» відбулось жеребкування другого туру традиційного Кубка МФК «Продексім» з футзалу 2022 року.

Жеребкування проводили виконавчий директор Херсонської обласної асоціації футболу Олексій Кручер та його заступник, представник Асоціації футзалу Херсонської області Олександр Бондаренко.

Результати жеребкування:

Екстра кубок

Трактор – Рятівник

VAST – AkzoNobel

Перший кубок

Динамо-Дар’ївка та Таврія розпочнуть участь з наступного етапу. Після першого туру до чвертьфіналу також потрапили  Digicom, Адреналін, Дніпромед та КФК-5.

За результатом жеребкування в ¼ фіналу також зіграють переможці наступних пар:

Прикордонник – Титан

Кэп&Со – Leader

У Другому кубку одразу три команди напряму потрапили до чвертьфіналу, це Maximum, Дума та С.О.Ф. Після першого туру до них також приєдналися Кураж, Асканія, Індустріальний та Флагман. Останню путівку розіграють між собою наступні команди:

Арей – СОФ-2

Електрики – Херсон Днем и Ночью

До чвертьфіналу потрапить одна команда з кращими показниками в цьому турі (кількість очок, різниця голів, забиті голи, у разі рівності цих показників будуть враховуватися Fair Play (кількість карток, фолів)

Нагадуємо, що участь у матчах можуть приймати лише гравці по заявкам чемпіонату, до заявка заборонена. З 3 –го лютого грати можуть лише заграні гравці, якщо гравець був заявлений, але не взяв участі в жодному матчі за свою команду – то він з заявки виключається.

Підрахунок карток у Кубку ведеться окремо від чемпіонату, окрім дисциплінарних дискваліфікацій та грубих порушень, які відбуваються у всіх матчах поспіль.

Фото жеребкування ТУТ

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser