Україна - Росія: пряма трансляція (Євро-2022 з футзалу)

Україна - Росія: пряма трансляція (Євро-2022 з футзалу)

Дивитись матч Україна - Росія наживо.

Збірна України пройшла у півфінал чемпіонату Європи з футзалу. Після перемоги над збірною Казахстану з рахунком 5:3, українські футзалісти гарантували собі щонайменше два матчі на турнірі - півфінал та один із фіналів (золотий або бронзовий, залежно від результату).

Перший матч "синьо-жовтих" у "Фіналі чотирьох" стане надпринциповим: футзал Україна - Росія. Саме підсумок цього поєдинку визначить подальшу долю української збірної.

Матч Україна - Росія визначить першого фіналіста турніру. Другий учасник фіналу стане відомий за підсумками півфіналу Іспанія - Португалія: двох останніх переможців турніру.

Україна - Росія не вперше гратимуть між собою на рівні футзального Євро. Проте остання зустріч між командами на рівні чемпіонату Європи з футзалу відбулася ще у 2007 році - тоді українці програли росіянам на груповій стадії турніру з рахунком 1:4.

Футзал Україна - Росія відбудеться в Амстердамі, на місцевому майданчику "Зігго Дом". Починаючи зі стадії плей-оф, усі поєдинки проходять саме на цій арені.

Україна - Росія (футзал): де дивитись

Дивитись футзал Україна - Росія можна на сайті Суспільне Спорт, телеканалі UA: Перший, а також на регіональних каналах Суспільного. Початок трансляції - о 17:50.

Онлайн трансляція Україна - Росія буде доступна усім глядачам сайту Суспільне Спорт на території України.

Україна - Росія (футзал): усе про півфінальний матч

  • Росію та Україну розводили по різним групам під час жеребкування групового етапу Євро з футзалу.
  • У разі перемоги над Росією Україна вперше з 2003 року зіграє у фіналі Євро. Для росіян цей фінал стане перший з 2016-го і загалом сьомим в історії.
  • Збірна України на Євро-2022 провела чотири матчі: поразка від Нідерландів (2:3) та Португалії (0:1), а також перемога над Сербією (6:1) - це матчі групового етапу, а в 1/4 фіналу перемога над Казахстаном (5:3).
  • Збірна Росії на Євро-2022 провела чотири матчі, усі виграла. Загалом на шляху до півфіналу росіяни зіграли 10 матчів (включно з кваліфікацією), виграли усі - це новий рекорд чемпіонатів Європи з футзалу.

suspilne.media

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser