Відкритий чемпіонат Асоціації футзалу Херсонської області, 13-14 тури

Відкритий чемпіонат Асоціації футзалу Херсонської області, 13-14 тури

Добігають кінця змагання  Відкритого чемпіонату Асоціації футзалу Херсонської області,  регіонального етапу чемпіонату України з футзалу Другої ліги сезону 2021/2022 рр.

Так у Екстра лізі був зіграний передостанній тур. Після якого Ансерглоб та VAST мають однакову кількість очок, та в останньому турі розіграють чемпіонство:

ТУР 14

VAST – Фенікс 6:2

Ансерглоб – Рятівник 5:1

AkzoNobel – Юг-Свет + : –

Команду Юг-Свет за дві неявки було знято з чемпіонату, та згідно з регламентом з них знято 9 очок, у всіх не зіграних матчах команда отримує технічну поразку -:+


У Першій лізі ще попереду два тури, але Чемпіона вже визначено, Трактор має в активі 100% результат 12 перемог і 36 очок.

ТУР 13

Темп Микільське – Єдність 6:3

Таврія – Трактор 2:5


В останньому турі Другої ліги зійшлися два лідери КФК-5 та Дніпромед. Матч видався дуже цікавим та дуже напруженим. Дніпромед прагнув лише перемоги аби посісти перше місце. Особливо спекотними видалися останні хвилини – два вилучення (спочатку Дніпромед потім КФК-5), два не реалізованих дабл-пенальті, не реалізований пенальті у ворота КФК-5, та Дніпромеду таки не вдалося зрівняти рахунок.

ТУР 14

Дніпромед – КФК-5 4:5

Digicom – Титан 23:2

КЭП&CO – Leader 3:3 Пен. – : +

Прикордонник – Адреналін 4:2


У Третій лізі групи А команді СОФ не вдалося переграти Максимум, аби зрівнятися з ними по очкам. Команда Дума переграла Арей, і тепер СОФ та Дума у «срібному матчі» розіграють друге та третє місце

ТУР 3

Maximum – С.О.Ф. 3:0

Дума – Арей 7:3

У Третій лізі групи Б по переду ще одне коло, та чемпіоном достроково вже стала команда «Флагман»

ТУР 3

Флагман – Індустріальний 1:0


У Третій лізі групи С Асканія зіграла два матчі (останній та перенесена гра 1-го туру), які для команди завершилися переможним рахунком, завдяки чому вони посіли перше місце

ТУР 1

Електрики – Асканія 2:4

ТУР 3

Асканія – С.О.Ф.-2 2:2 Пен. + : –

Кураж – Електрики 5:4

Також нагадаємо, що  компанія KELME – партнер Асоціації футзалу Херсонської області, який підготував неймовірні подарунки для учасників нашого турніру!

Отож, по завершенню чемпіонату переможці у різних лігах отримають подарункові сертифікати на суми 20 000 грн, 17 500 грн. та 15 000 грн. на екіпірування своїх команд! (До комплекту входять: форма, гетри, костюм та рюкзак)

Також будуть визначені кращі гравці у кожній лізі,  які отримають сертифікат на знижку 500 грн на придбання взуття Kelme!!!

Також до вашої уваги кілька фото останніх турів, які можна переглянути ТУТ

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser