КУБОК УКРАЇНИ З ФУТЗАЛУ: СТЕЛС У ПЕРШОМУ МАТЧІ ПОСТУПАЄТЬСЯ ОДЕСИТАМ

КУБОК УКРАЇНИ З ФУТЗАЛУ: СТЕЛС У ПЕРШОМУ МАТЧІ ПОСТУПАЄТЬСЯ ОДЕСИТАМ

19 жовтня, в стінах аграрного університету міста Херсону, відбулась перша гра першого попереднього етапу Кубка України з футзалу сезону 2018/2019 «Стелс» Херсон – «Епіцентр К Таїрова» (Одеса).

Матч проходив на високих швидкостях, обидві команди демонстрували якісну гру. Та на 6-й хвилині гостям вдалося першими реалізувати свій момент, забитим м’ячем відзначився Подлазнік. Херсонці швидко відігрались – через кілька секунд Педченко рахунок зрівнює. На 11 хвилині одеситам знову вдалося повести. Провівши кілька небезпечних атак Стелсу вдається відігратися і на цей раз, знову відзначився Педченко. Та все ж таки атаки Епіцентра були дещо гострішими, що і втілилося у перевагу на табло. На перерву команди пішли з рахунком 4-2 на користь гостей.

У другому таймі гра пішла за сценарієм одеситів. У херсонців ж навпаки, м’яч відверто не йшов у рамку. За рахунку 6-2 Стелс задіює п’ятого польового гравця. Чим вдало скористався Епіцентру, довівши рахунок до розгромного.

«Стелс» (Херсон) – «Епіцентр К Таїрова» (Одеса) – 3:9 (2:4)
Голи: 
Педченко (6, 14), Муковозов (33) – Подлазнік (6), Лоскутов (11), Солодов (15), Щербаков (17, 29), Варвонець (22, 38), Горбач (33), Калмацуй (36)
Попередження: Волонтирь (39) – Горбач (8)

Відео матчу знаходиться у розділі сайту Відео

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser