ХI-й традиційний турнир з футзалу пам'яті ЗТУ Віктора Івановича Пилипенко.

 ХI-й традиційний турнир з футзалу пам

9 січня 2020 року у спортивному залі ДЮКФП -5 м. Херсона відбулися матчі ХІ-го традиційного турніру з футзалу пам’яті заслуженого тренера України Віктора Івановича Пилипенко серед команд юнаків 2007-2008 рр.н.

У турнірі взяло участь 6 команд, які були розподілені на дві групи, змагання в яких проходили за коловою системою. Переможці груп зійшлися у фінальному матчі, другі місця розіграли 3 місце, треті місця в групах змагалися за п’яте місце.

У фінальній грі між собою зійшлися  ДЮКФП № 5-I м. Херсон та ДЮСШ № 5 м. Миколаїв. Гра видалася дуже цікавою та дуже напруженою. Миколаївцям вдавалося зрівнювати рахунок. На останній хвилині декілька дуже небезпечних атак не вдалося реалізувати херсонцям. Основний час матчу закінчися з рахунком 2:2. Серія пенальті видалася не менш цікавою, програючи та не маючи права на помилку голкіперу ДЮКФП № 5 вдається двічі відбити пенальті! Отож ДЮКФП № 5-I м. Херсон стає переможцем ХІ-го традиційного турніру з футзалу пам’яті заслуженого тренера України Віктора Івановича Пилипенкко!

Нагороджували переможців та призерів виконавчий директор Херсонської обласної асоціації футболу Олексій Кручер, голова Асоціації футзалу Херсонської області Олексій Левченко, голова Комітету дитячо-юнацького футболу ХОАФ Заур Курбанов, батько відомого футболіста Олександра Караваєва теж Олександр Караваєв, директор ДЮКФП-5 Галина Кислова та директор ресторану “Заїр” та магазинів «Теруар» Василій Єфименко.

Команди, що зайняли призові місця були нагороджені медалями, кращі гравці турніру – грамотами, а переможець турніру ДЮКФП № 5-I – почесним Кубком. Крім того кожна команда отримала у подарунок м’ячі від Херсонської обласної асоціації футболу та асоціації футзалу Херсонської області й календарі Збірної України УАФ, тренери команд отримали сертифікати від ресторану “Заїр”.

Більше фото ТУТ

Відео фінального матчу та церемонії нагородження ТУТ

 

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser