Всеукраїнський фінал АФЛУ. Підсумки турніру.

Всеукраїнський фінал АФЛУ. Підсумки турніру.

Впродовж трьох днів 15 кращих аматорських футзальних клубів змагались за чемпіонство у Всеукраїнському фіналі Аматорської футзальної ліги України у Житомирі. За три дні змагань визначились кращі чотири клуби у першій та вищій лігах, які зустрілись у півфінальних матчах. Житомирський ФК «ІнБев», який був фактичним господарем майданчика, впевнено провів груповий етап турніру і у півфінальному поєдинку зустрівся з ФК «Володимир» Підопічні Михайла Соколовського у напруженому матчі обіграли суперника із рахунком 4:3 і вийшли у фінал вищої ліги, де їм склали пару гравці київської команди «Skidka». У фіналі в основний час суперники розписали бойову нічию 1:1 і переможця визначила серія пенальті. Міцнішими нерви виявились у житомирян, які здолали киян із рахунком 4:3.

У вирішальному матчі першої ліги зустрілись харківський “Гепард” та сумський “Сервіс-Люкс”, фінальну пару вищої ліги склали житомирський ФК “ІнБев” і київська “Skidka”. Боротьби у фіналі першої ліги не вийшло: харків’яни не залишили шансів супернику й здобули переконливу перемогу 5:0.

Очаківський “Арсенал” – переможець футзальної Екстра-ліги відкритого чемпіонату Асоціації футзалу Херсонської області, у свій перший день змагань, за рахунком 4:2 поступився Колесо-Центру із Запоріжжя, таким чином потрапивши до Першої ліги
Всеукраїнського фіналу АФЛУ 2018/2019.

На другий день змагань “Арсенал” з рахунком 5:2 переміг харківський “Гепард” і розіграв нульову нічию з Свиспан-Костопіль, тим самим потрапивши до 1/2 фіналу Першої ліги.

В півфіналі “Арсенал” Очаків зустрівся з Сервіс-Люкс (Суми). Основний час матчу завершився з рахунком 2:2. Доля путівки до фінального матчу вирішувалась у серії післяматчевих пенальті, де влучнішими видалися сумчани, які виграли по пенальті з рахунком 3:1

futsal.com.ua

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser