Україна - Казахстан: анонс матчу 1/4 фіналу Євро-2022 з футзалу

Україна - Казахстан: анонс матчу 1/4 фіналу Євро-2022 з футзалу

Де та коли дивитися матч Україна - Казахстан.

Збірна України з футзалу пробилася в чвертьфінал чемпіонату Європи. Зробити це українцям вдалося з однією перемогою в трьох матчах, набравши лише три очки в групі (мінімальний показник серед команд, що пройшли в плей-оф).

Синьо-жовта збірна фінішувала другою в своїй групі, тож отримала в суперники переможця групи В - збірну Казахстану (півфіналіст останніх чемпіонату Європи та світу). Це буде перший подібний матч між командами на офіційному рівні, на кону - вихід до півфіналу Євро-2022 з футзалу.

Україна - Казахстан: шлях команд до чвертьфіналу

  • Україна: друге місце в групі А, поразка від Нідерландів (2:3) та Португалії (0:1), перемога над Сербією (6:1) - 3 очки
  • Казахстан: перше місце в групі В, нічия зі Словенією (4:4), перемоги над Фінляндією (6:2) та Італією (4:1) - 7 очок

Україна - Казахстан: коли відбудеться матч

Усі матчі плей-оф Євро-2022 з футзалу відбудуться в Амстердамі, де Україна уже провела два матчі (програла Нідерландам та розбила Сербію). Казахстан - уперше гратиме в Амстердамі, усі матчі групового етапу збірна провела в Гронінгені.

Час матчу Україна - Казахстан було визначено уже після формування пар плей-оф - ця гра відбудеться в понеділок, 31 січня, о 21:00 за київським часом. Україна - Казахстан буде другою грою в перший день плей-оф, до того свій матч зіграють Португалія - Фінляндія.

Україна - Казахстан: де дивитись (Євро-2022 з футзалу)

Ексклюзивним транслятором Євро-2022 з футзалу в Україні є Суспільне. Усі матчі турніру наживо показує сайт Суспільне Спорт - дивитися тут.

Тож відповідь на питання "Україна - Казахстан де дивитись" - на сайті Суспільне СпортПочаток трансляції - о 20:50 за київським часом, одразу після завершення гри Португалія - Фінляндія. Також матч Україна - Казахстан покаже телеканал UA: Перший.

Україна - Казахстан: втрати команд та історія виступів

  • Виступи на попередніх чемпіонатах Європи: Україна програла 5 поспіль (!) чвертьфінальних матчів на рівні Євро з футзалу, Казахстан - виграв останні 2 чвертьфінали.
  • В України під час турніру кілька гравців здали позитивний тест на коронавірус, тож в двох матчах збірна грала неповноцінним складом. Дискваліфікованих у складі України немає.
  • Казахстан не зможе розраховувати в матчі проти України одразу на трьох футзалістів: Тайнан та Едсон дискваліфіковані, Азат Валіуллін - травмований.
  • Переможець матчу Україна - Казахстан в 1/2 фіналу зіграє з переможцем матчу Росія - Грузія.

suspilne.media

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser