XIII-й традиційний турнір з футзалу пам'яті заслуженого тренера України Віктора Івановича Пилипенко.

XIII-й традиційний турнір з футзалу пам

5 січня 2022 року, у спортивному залі ДЮКФП -5 м. Херсона, за підтримки Асоціації футзалу Херсонської області, Херсонської обласної асоціації футболу та підтримки від спонсорів, відбулися матчі ХІІІ-го традиційного турніру з футзалу пам’яті заслуженого тренера України Віктора Івановича Пилипенко серед команд юнаків 2008 р.н.

У турнірі взяло участь 6 команд, змагання проходили за коловою системою в одне коло у двох підгрупах. Після чого команди грали між собою за призові місця.

Гра за 5-6 місця: Атлант – ДЮКФП-5-ІІ 3:5

Гра за 3-тє місце: ДЮКФП-5-І – Кристал 2:4

У фінальному матчі між собою зійшлися Джарилгач  Скадовськ та Каланчак.  Кожен прагнув перемоги у цьому турнірі. Гра була доволі напружена, але скадовчани грали більш впевненіше та здробуои перемогу у фінальному матчі з рахунком 3:1, та стали переможцем ХІІІ-го традиційного турніру з футзалу пам’яті заслуженого тренера України Віктора Івановича Пилипенко.

Фінал: Джарилгач – Каланчак 3:1

Отже, остаточні місця команд визначились наступним чином:

Переможець турніру Джарилгач Скадовськ (тренер Наконечний Олександр)

Друге місце посіла команда – ДЮСШ Каланчак (тренер Панчин Сергій)

ДЮСШ Кристал третє місце (Володимир Володін)

ДЮКФП-5-І четверте місце (тренер Маляренко Володимир)

ДЮКФП-5-ІІ п’яте місе (тренер Курбанов Заур)

Атлант – шосте місце (Окул Юрій)

Нагороджували переможців та призерів змагань виконавчий директор Херсонської обласної асоціації футболу Олексій Кручер, голова Комітету дитячо-юнацького футболу ХОАФ Заур Курбанов, директор ДЮКФП-5 Галина Кислова та футбольний меценат Василь Єфіменко.

 Команда-переможець та призери змагань були нагороджені пам’ятними медалями, грамотами та почесними кубками відповідних ступенів. Усі інші команди були нагороджені дипломами та медалями за активну участь. Крім того від мецената турніру Василія Єфименко кожна команда отримала у подарунок сертифікат на піцу, від пивоварні «Дрофа» тренери отримали акційні сертифікати. Виконавчий директор Херсонської обласної асоціації футболу Олексій Кручер вручив кожній команді по м’ячу та фірмовому календарю від Української асоціації футболу.  Ще на юних спортсменів чекали й солодкі подарунки.

Також в знак вдячності м’яч  та календар від УАФ, за допомогу в організації турніру, було вручно директору ДЮКФП-5 Галині Михайлівні Кисловій. Також м’яч в знак подяки було вручено і Василю Єфіменко.

Користуючись нагодою виконавчий директор ХОАФ Олексій Кручер відзначив голову комітету дитячо-юнацького футболу Заура Курбанова, та привітав його з успішним подовженням тренерської «С»-ліцензії УАФ.

Також було визначено і кращих гравців команд:

ДЮКФП-5- II- Шульга Гліб

ДЮКФП-5- I- Котлюба Валерій

ДЮСШ «Кристал» – Власюк Максим

ФК «Атлант» – Галько Кирил

ДЮСШ  Каланчак – Мєшков Єгор

Джарилгач – Юстін Ярослав

Призи та солодкі подарунки були надані за фінансової підтримки вихованця ДЮКФП-5, гравця національної збірної України та Італійської «Спеції» Віктора Коваленко!

В знак  своєї поваги та вдячності, організатори турніру разом з тренерами передадуть йому пам’ятний м’яч зі своїми підписами.

Більше фото ТУТ

  •  
Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser