Арбітри святкували перемогу у товариському матчі з офіційними представниками команд

Арбітри святкували перемогу у товариському матчі з офіційними представниками команд

Не змінюючи традиції, напередодні Новорічних свят відбувся матч, у якому між собою грали офіційні представники команд та арбітри відкритого чемпіонату АФХО.

Перед матчем передав привітання з наступаючими святами від голови Асоціації футзалу Херсонської області Олексія Левченка, голова комітету арбітрів Асоціації футзалу, арбітр вищої категорії Заур Курбанов, також піднявши настрій усім учасникам подарунком від спонсорів у вигляді пива від пивоварні «Пивна Кружка» та сертифікатів від пивоварні «Дрофа», за що їм висловлюємо велику подяку.

Сам же матч вдало розпочався для представників команд, які забили швидкий гол. Невдовзі подвоїв перевагу у рахунку їх голкіпер точним дальнім. Проте команді арбітрів вдалося зібратися та скоротити відставання. Перший тайм закінчився з рахунком 2:1.

Другий тайм проходив у завзятій боротьбі, арбітри намагалися відігратися, і незабаром їм така нагода випала, з пенальті зрівнює Володимир Брюхань. Арбітри будь що намагалися вийти переможцями цієї зустрічі, але представникам вдалося знову вийти вперед. Кінцівка зустрічі видалася досить складною, арбітри пішли всіма силами вперед, час швидко спливав, і врешті-решт Дмитру Добриці вдалося врятувати результат матчу та зрівняти рахунок. Арбітри наприкінці матчу спробували вийти переможцями під’єднавши до атак голкіпера, за що мало не поплатилися, але все ж таки вдалося вистояти.

А ось у серії пенальті справи були набагато легші для арбітрів, перший не забитий пенальті від представників вже давав перевагу.

Як і завжди, цей матч проходив у дружній атмосфері, а навколо панував святковий настрій.

До вашої уваги відео серії пенальті https://youtu.be/OMD3YttCQJA

“ФК Свисток” – “Офіційні Представники” 3:3 (1:2) пен 2:1

ФК Свисток: Віталій Гонта (3-й гол), Володимир Брюхань (4-й гол з пен.), Дмитро Добриця (6-й гол), Ігор Лупан (лікар), Віктор Курах, Владислав Онищенко, Ігор Пасхал, Андрій Вознюк (оператор), Олександр Бондаренко, Курбанов Еміль. Тренер команди Заур Курбанов, помічник тренера Максим Чертоляс

Оф. Представники: Віктор Болдарєв “Ансерглоб” (1-й гол), Олексій Ткач “Трактор” (2-й гол), Андрій Сердюк “Таврія”, Синяков Роман “Трактор” (5-й гол), Чуб Микола “Темп”, Голоскевич Андрій «Дніпромед», Радченко Олексій «Трактор»

Арбітр зустрічі Олександр Лата

До Вашої уваги статистика минулих років від Дмитра Афанасьєва:

У 2011 році було вирішено зіграти матч між командами, складеними з арбітрів та представників команд-учасниць Відкритого чемпіонату. У 2012 один тайм арбітри зіграли проти представників, а другий проти жіночої команди “Кристал”, у 2013 матч не відбувся, а з 2014 цей матч став носити назву “Кубок Арбітрів” і ось як команди грали: 

 2011 “ФК Свисток” “Оф. Представники.” 1:1 пенальті 5:6

 2012 “ФК Свисток” “Оф. Представники.”  1:1

 2012 “ФК Свисток” ЖФК “Кристал” 1:0

 2014 “ФК Свисток” “Оф. Представники.”  6:7

 2015 “ФК Свисток” “Оф. Представники.”  1:4

 2016 “ФК Свисток” “Оф. Представники.”  2:3

 2017 “ФК Свисток” “Оф. Представники.”  3:3 пенальті 2:3

 2018 “ФК Свисток” “Оф. Представники.”  не відбувся

 2019 “ФК Свисток” “Оф. Представники.”  7:5

 2020 “ФК Свисток” “Оф. Представники.”  3:5

Більше фото ТУТ

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser