29 мая состоялось награждение победителей и призеров открытого чемпионата АФХО сезона 2020/2021

29 мая состоялось награждение победителей и призеров открытого чемпионата АФХО сезона 2020/2021

29 травня 2021 року, на території готельно-ресторанного комплексу AQUA MARINA, відбулась церемонія нагородження призерів відкритого чемпіонату Асоціації футзалу Херсонської області сезону 2020/2021.

Нагородження проводили: виконавчий директор Херсонської обласної асоціації футболу Олексій Кручер, заступник голови ХОАФ Володимир Володін та почесний гість церемонії, відомий український футболіст та тренер, наразі тренер МФК «Кристал» Херсон Вадим Євтушенко.

Отже, за підсумком змагань, нагороди отримали такі команди:

Екстра ліга

МФК Херсон – Абсолютний Чемпіон!!!

Від технічного партнера Асоціації компанії KELME Україна команда отримує подарунковий сертифікат на суму 20 000 грн (на екіпірування своїх команд! (До комплекту входять: форма, гетри, костюм та рюкзак)

Арсенал Очаків – Чемпіон Екстра ліги!!! Від технічного партнера Асоціації компанії KELME Україна команда отримує подарунковий сертифікат на суму 20 000 грн. на екіпірування

ФК Ферма – ІІ місце

Ансерглоб – Бронзовий призер!!!

Переможець Екстра ліги в групі Б – команда «Рятівник» Херсон теж отримала бронзові нагороди!!

Перша ліга

У Першій лізі Чемпіонство святкувала команда «Динамо-Ампір»! Від технічного партнера Асоціації компанії KELME Україна команда отримує подарунковий сертифікат на суму 17 500 грн. на екіпірування.

«Трактор» – Срібний призер Чемпіонату!

Оптима – ІІІ місце!

Друга ліга

У другій лізі перемогу виборола команда «Динамо-Дар’ївка! Від технічного партнера Асоціації компанії KELME Україна команда отримує подарунковий сертифікат на суму 17 500 грн. на екіпірування.

“Гладіко” – Срібний призер!

«Digicom» – почесне третє місце!

Третя ліга!

Переможець першої ліги команда «Дніпромед»! Від технічного партнера Асоціації компанії KELME Україна команда отримує подарунковий сертифікат на суму 15 000 грн. на екіпірування.

«Maximum» – посів ІІ місце!

«Дума» – Бронзовий призер!

Четверта ліга

Чемпіонство в четвертій лізі святкувала команда «Херсон Авіалінії»! Від технічного партнера Асоціації компанії KELME Україна команда отримує подарунковий сертифікат на суму 15 000 грн. на екіпірування.

«Херсон Днем и Ночью» – Срібні призери!

«Кураж» – Бронзовий призер!

Крім того, сертифікати на знижку 700 грн на придбання взуття Kelme отримали кращі гравці:

Станніслав Моспан (МФК «Херсон»)

Тенгіз Кардава (Динамо Ампір)

Тишко Артем (Динамо-Дар’ївка)

Ніколаєнко Євген (Дніпромед)

Мищишин Сергій (Херсон Авіалінії)

УВАГА! Отримати подарункові сертифікати на придбання екіпіровки можна в кафе “Спорт” (м. Херсон, Лютеранська, 3, другий поверх). Сертифікати на екіпіровку та на знижку на взуття Kelme мають обмежений термін дії, тож не зволікайте!!!

Довідка за тел. 0508246072 Микола Комаренко

Більше фото ТУТ

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser