23 травня 2021 року відбулись фінальні матчі Кубка МФК Продексім сезону 2020/2021

23 травня 2021 року відбулись фінальні матчі Кубка МФК Продексім сезону 2020/2021

Чемпіонство в Третьому  кубку виборювали команди Індустріальний та Кураж. Індустріальний вже на 6-й хвилині вийшов вперед та на 12- хвилині рахунок подвоїв. 2-0 на табло трималося доволі довго. Час добігав завершення і на останній хвилині один гол Куражу вдалося відіграти. Команда кинула всі сили, аби врятувати матч, і за 2 секунди до завершення рахунок було зрівняно 2-2! Отож Володар Кубу визначався у серії післяматчевих пенальті, в якій влучнішим видався Кураж.

На нагородженні був присутній заступник Голови Херсонської обласної асоціації футболу Володін Володимир Миколайович, який привітав учасників змагань та побажав усім нових спортивних успіхів, нових перемог та нових досягнень. Кращі гравці кожної команди Юрій Субота (Індустріальний) та Сергій Федоренко (Кураж) отримали у подарунок футболки МФК Продексім, кращий гравець матчу Віталій Нестеренко (Кураж) отримав сертифікат на взуття від компанії KELME. Гравці команд були нагородженні медалями відповідних ступенів та пам’ятними Кубками.

У зустрічі Другого Кубка між собою зустрілися Maximum  та Прикордонник. Нулі на табло трималися до кінця першого тайму, на 14 хвилині Maximum забиває та одразу рахунок подвоює.  На 18 хвилині прикордонникам вдалося один м`яч відіграти, але інтриги не вийшло, у підсумку Maximum святкував перемогу  з рахунком 4-1. Кращі гравці команд Ігор Долбня та Володимир Токарєв отримали футболки, кращий гравець матчу Андрій Демиденко (Maximum) – сертифікат на взуття від компанії KELME.

Легкою була перемога Динамо-Ампір у Першому Кубку над командою Динамо-Дарївка, які перемогли у цьому матчі з рахунком 9:2. Кращі гравці – Ігор Кузь (Динамо-Дарївка) та Денис Одіноченко (Динамо-Ампір). 

В Екстра-Кубку без проблем обійшлася гра  у МФК Херсон з Рятівником, 5-1 на їх користь після першого тайму та 9-3 у підсумку. Кращі гравець команди Рятівник  Ринат  Аббасов  та кращий гравець матчу Михайло Волянюк (МФК Херсон) .  МФК Херсон стає Володарем Екстра Кубку традиційного Кубка МФК Продексім як сезону 2019/2020 так і сезону 2020/2021!

Фотозвіт ТУТ

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser