Кристалл (Херсон) победитель ХII-го традиционного турнира по футзалу памяти заслуженного тренера Украины Виктора Ивановича Пилипенко!

Кристалл (Херсон) победитель ХII-го традиционного турнира по футзалу памяти заслуженного тренера Украины Виктора Ивановича Пилипенко!

29 березня 2021 року у спортивному залі ДЮКФП -5 м. Херсона відбулися матчі ХІІ-го традиційного турніру з футзалу пам’яті заслуженого тренера України Віктора Івановича Пилипенко серед команд юнаків 2008 р.н.

У турнірі взяло участь 4 команди, змагання проходили за коловою системою в одне коло: Кристал (Херсон), ДЮКФП №5-1 (Херсон), Освіта-Шумен (Херсон), ДЮКФП №5-2 (Херсон)

У останньому матчі між собою зійшлися ДЮКФП №5-1 та Кристал.  Так вийшло, що у цьому матчі вирішувалася доля першого місця. Маючи в активі 4 очки (у опонента 6), ДЮКФП №5 потрібно було перемагати. Гра була дуже напружена. Кристал забив першим у матчі, проте юнаки з ДЮКФП-5 у другому таймі рахунок зрівняли, та мали кілька нагод повести. Але згодом Кристалу вдалося забити другий гол, а наприкінці тайму завдяки успішно реалізованого пенальті, доводять його до 3:1.

Отож Кристал (Херсон) стає переможцем ХІІ-го традиційного турніру з футзалу пам’яті заслуженого тренера України Віктора Івановича Пилипенко!

ДЮКФП №5-1 (Херсон) – Срібний Призер турніру!!!

Освіта-Шумен (Херсон) – Бронзовий призер турніру!!!

ДЮКФП №5-2 (Херсон) – почесний учасник турніру!!!

Кращі гравці турніру:

Нерсісян Руслан (Освіта-Шумен)

Бондаренко Ілля (Кристал)

Марченко Нікіта (ДЮКФП №5-2)

Шульга Гліб (ДЮКФП №5-1)

Нагороджували переможців та призерів виконавчий директор Херсонської обласної асоціації футболу Олексій Кручер, голова Комітету дитячо-юнацького футболу ХОАФ Заур Курбанов, директор ДЮКФП-5 Галина Кислова та директор ресторану “Ампір” та магазинів «Теруар» Василій Єфименко.

Усі команди були нагородженні медалями, кращі гравці турніру – грамотами, а переможець турніру – Кристал (Херсон) – почесним Кубком!

 Крім того, кожна команда отримала у подарунок м’ячі від Херсонської обласної асоціації футболу та календарі Збірної України УАФ, тренери команд отримали сертифікати від ресторану “Заїр”, а кращі гравці турніру з кожної команди отримали від технічного партнера Асоціації футзалу Херсонської області компанії KELME сертифікати на знижку 700 грн на придбання взуття Kelme!!!

Вітання від Херсонської обласної асоціації футболу!

Фото матчів ТУТ, фото нагородження ТУТ

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser