ФК "Ферма" Херсон - Чемпіон Херсонскої області з футзалу серед аматорських команд 2021 року!

ФК "Ферма" Херсон - Чемпіон Херсонскої області з футзалу серед аматорських команд 2021 року!

21 березня 2021 року у місті Херсон відбулись матчі фінального етапу Чемпіонату Херсонської області з футзалу серед аматорських команд 2021 року

За звання Чемпіона області змагалися чотири кращих команди: «Світанок» Сиваське, СК «Берислав», “Рятівник” Херсон та «Ферма» Херсон

У першому півфіналі зустрілися «Світанок» та «Рятівник». Гра проходила за перевагою рятувальників  та завершилася розгромною перемогою на їх користь з рахунком 5:0

Світанок (Сиваське) – Рятівник (Херсон) – 0:5 (0:2)

У другому півфінальному матчі була більш запекла боротьба. Напружений перший тайм завершився з рахунком 2:2. Але у другому таймі ініціативу поєдинку захопила «Ферма», команді вдалося забити ще чотири голи у ворота суперника, та один прикрий авто-гол на користь Бериславу.

Ферма (Херсон) – СК “Берислав”- 6:3 (2:2)

Більш видовищною видалася гра за 3 місце. Програючи після першого тайму з рахунком 1:2 Світанок будь-що намагався зрівняти рахунок. Що їм вдалося на початку другого тайму. Інтрига матчу зберігалася аж до самого кінця. Але на останніх хвилинах Віталій Кравцов забиває переможний гол.

Світанок (Сиваське) – СК “Берислав”- 2:3 (1:2)

У фінальному матчі за звання Чемпіона області боролися «Рятівник» та «Ферма». Рятівник першим відкрив рахунок, на 3 хвилині відзначився Володимир Кушнірук. «Фермі»  вдалося швидко вирівняти гру завдяки голу Сафара Сафарова.

Нічия довго трималася на табло. Ніхто не хотів поступатися. На початку другого тайму знову відзначився Сафар Сафаров. Рятівник намагався зрівняти, але Ферма грала максимально обережно у захисті. Переможний рахунок 2:1 вдалося зберегти до кінця зустрічі. «Ферма» Херсон святкувала Чемпіонство!

Рятівник (Херсон) – Ферма (Херсон) – 1:2 (1:1)  

Отже, Чемпіоном Херсонської області з футзалу серед аматорських команд 2021 року стає «Ферма» Херсон!!!

«Рятівник» Херсон – срібний призер чемпіонату Херсонської області з фут залу 2021 року!!!

СК «Берислав» посів почесне третє місце!

Нагородження команд проводили виконавчий директор Херсонської обласної асоціації футболу Олексій Кручер та голова Асоціації футзалу Херсонської області Олексій Левченко та член Виконкому ХОАФ, голова Комітету дитячо-юнацького футболу Заур Курбанов.

Усі команди були нагороджені медалями та Кубками відповідних ступенів.

Кращі гравці чемпіонату окрім нагород отримали сертифікати на знижку 700 грн на придбання взуття від технічного партнера Асоціації футзалу Херсонської області компанії KELME!!!

Більше фото матчів ТУТ

Фото з церемонії нагородження ТУТ

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser