Україна - Хорватія. Прогноз і анонс на матч відбору до Євро-2022 з футзалу.

Україна - Хорватія. Прогноз і анонс на матч відбору до Євро-2022 з футзалу.

Відбір на Євро-2022 з футзалу. Кваліфікаційний раунд. 4-й тур
7 березня. Україна. Запоріжжя. ПС "Юність". Початок о 19:00
Україна - Хорватія

Цей матч буде показаний в прямому ефірі на телеканалі «Футбол 2».

Попередня зустріч

Під час поточної міжнародної паузи опоненти зустрічаються вже вдруге. У середу відбувся поєдинок в хорватському Осієку, в якому наша команда видала відмінний перфоманс, програвши. Хорват Сутон відкрив рахунок в матчі, але ще до перерви Педяш і Малишко відновили паритет. До 35-ї хвилини рахунок залишався в нашу користь, але потім "картаті" зусиллями Єловчіча та Періча забили двічі, вказавши підопічним Олександра Косенка на їх місце.

Турнірна ситуація у групі України у відборі на Чемпіонат Європи

Хорвати завдяки трьом перемогам в трьох матчах однією ногою вже у фінальній частині турніру. Повинно відбутися щось неймовірне, щоб "картаті" пропустили вперед не тільки Україну, а й Данію з Албанією. Що стосується "жовто-синіх", то ми зараз займаємо друге місце, яке за підсумками групового етапу дає право або напряму пробитися у вирішальну частину ЧЄ (виходять шість з восьми найкращих других місць груп), або провести стиковий матч. Наші шанси на це все ще залишаються робочими, хоч поразка серйозно вплинула на можливість завершити кваліфікацію на першому місці.

Україна - Хорватія. Анонс та прогноз на матч відбору на Євро-2020 - изображение 1

Чи можна глядачам відвідати матч Україна - Хорватія?

За рішенням УЄФА, всі футзальні турніри по егідою організації поки проходять без глядачів. Тому трибуни запорізької арени "Юність" будуть закриті для уболівальників.

Коли і де дивитися матч Хорватія - Україна?

Стартовий свисток пролунає о 19:00 за Києвом. Зустріч в прямому ефірі на ТБ покаже канал "Футбол2". В інтернеті безкоштовно побачити поєдинок можна буде на youtube-каналі "Футбол 1/2/3", а також на ОТТ-сервісах за передплатою, в яких є відповідний канал: oll.tv, sweet.tv, Київстар Футбол, Vodafone TV та інші.

Прогноз на матч Україна - Хорватія

У середу ми прогнозували, що наша збірна не виграє обидва матчі у "картатих" в цьому міжнародному вікні, і наші хлопці з честю виправдали цей прогноз, поступившись супернику на його полі. Тепер чекаємо реваншу в Запоріжжі. Поєдинок обіцяє вийти для підопічних Олександра Косенка не менш важким, ніж це було в Осієку, і навряд чи різниця в рахунку перевищить один гол.

ua-football.com

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser