Петро Шотурма - найкращій футзаліст України 2020 року

Петро Шотурма - найкращій футзаліст України 2020 року

15 лютого пройшла церемонія нагородження премії Футбольні зірки України 2020. В номінації «Найкращий гравець із футзалу (чоловіки)» були представлені 3 футзалісти: Олександр Педяш («ХІТ» Київ), Михайло Зварич («Продексім» Херсон) і Петро Шотурма («Продексім» Херсон).

За підсумками голосуання найкращим футзалістом 2020 року визнано гравця «Продексіму» і капітана національної збірної України Петра Шотурму. Нагадаємо, що це вже друга подібна нагорода для уродженця Івано-Франківська. 

Пряма мова переможця:– Я щасливий отримати цю почесну футзальну нагороду. Для кожного із гравців цей титул – це бажання працювати ще краще та ще більше віддаватися своїй улюбленій роботі. Емоції радісні та позитивні. 

Зараз з командою перебуваю у Мадриді, Іспанія, де будемо відстоювати честь України в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти титулованого «Мовістар Інтеру». Зараз проходить інтенсивна підготовка до матчу.

Хочеться висловити слова подяки перш за все батькам, які навіть коли нічого не виходило, допомагали у будь-якій ситуації; дружині, яка завжди радіє моїм перемогам і голам; першим тренерам, які почали мої кроки у футзалі – Володимиру Ярославовичу Слободяну та Івану Васильовичу Данилишину; друзям та гравцям, які втілили мою мрію.

2016: Сергій Журба («ХІТ» Київ), Євген Іваняк («Локомотив» Харків / «Діна» Росія), Дмитро Бондар («Локомотив» Харків).
2017: Сергій Журба («ХІТ» Київ), Євген Іваняк («Діна» Росія / «Ураган» Івано-Франківськ), Михайло Грицина («Енергія» Львів / «Столиця» Білорусь).
2018: Петро Шотурма («Продексім» Херсон), Кирило Ципун («Продексім» Херсон), Олександр Педяш («ХІТ» Київ).
2019: Кирило Ципун («Продексім» Херсон), Ігор Корсун («Продексім» Херсон), Артем Фаренюк («Ураган» Івано-Франківськ).
2020: Петро Шотурма («Продексім» Херсон), Олександр Педяш («ХІТ» Київ), Михайло Зварич («Продексім» Херсон).

futsalua.org

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser