Увага! Відновлення чемпіонату.

 Увага! Відновлення чемпіонату.

Шановні учасники змагань, наш Чемпіонат входить до календарного плану спортивно-масових заходів. Отож вже цими вихідними ми продовжимо попередній регіональний етап чемпіонату України з футзалу Другої ліги сезону 2020/21.

Але за умов посиленого карантину нагадаємо вам, що матчі будуть відбуватися лише за умов дотримання карантинних обмежень.

Вхід до приміщення обов’язково у захисній масці. Потрібно дотримуватися соціальної дистанції 1,5 метра. Біля центрального входу не «кучкуємось». Після матчів з залу та роздягалень обов’язково прибираємо за собою свої речі. Після матчу чекаємо, поки команда вийде із залу та спуститься до роздягальні, лише потім інша команда може підійматися. Тож біля входу до залу теж не «кучкуємось». Не забуваємо користуватися антисептичними засобами. Усі матчі будуть відбуватися без глядачів, тож присутність сторонніх осіб заборонена  (лише ті, кого офіційно внесено до заявкового листа).

Кожна команда повинна мати з собою термометр. Перед початком матчів потрібно зробити заміри температури тіла кожного гравця та кожного офіційного представника, та перед заповненням протоколу матчу здати мед. протокол з зазначенням температури тіла усіх учасників за підписом офіційного представника команди (бланк мед. протоколу надається кожному офіційному представнику перед початком). Учасники з температурою 37,2 та вище до змагань не допускаються.

Дякуємо за розуміння.

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser