13-14 червня відбудуться заключні матчі Третьої та Четвертої ліг відкритого чемпіонату АФХО.

13-14 червня відбудуться заключні матчі Третьої та Четвертої ліг відкритого чемпіонату АФХО.

Увага! Департаментом реалізації гуманітарної політики обласної адміністрації був наданий дозвіл Херсонській обласній асоціації футболу на проведення аматорських змагань з футболу та футзалу на території Херсонської області. Але всі карантинні послаблення діють за умови дотримання санітарно-епідеміологічних норм, визначених Головним державним санітарним лікарем України та відповідними нормативними актами.

У зв'язку з цим 13-14 червня відбудуться заключні матчі Третьої та Четвертої ліг відкритого чемпіонату Асоціації футзалу Херсонської області сезону 2019/2020.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» аматорські змагання з футболу та футзалу повинні проходити без глядачів, в яких беруть участь не більше ніж 50 осіб (гравці, офіційні особи, включаючи арбітрів, лікарів, хронометриста та ін.), за умови дотримання відповідних рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час організації та проведення змагань.

Заключні матчі Третьої та Четвертої ліг відбудуться на свіжому повітрі на спортивному майданчику зі штучним покриттям ДЮКФП №5 міста Херсону (Полтавська, 91). Також просимо усіх команд ставитися з розумінням та передбачити той факт, що під час проведення матчів не буде доступу до роздягалень та душових.

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser