Favbet Экстра-лига 2019/20. 18 тур. «Продексим» увеличил отрыв, а «Энергия» удержалась в шестерке

Favbet Экстра-лига 2019/20. 18 тур. «Продексим» увеличил отрыв, а «Энергия» удержалась в шестерке

«Продексім» знову зіграв невиразно, але в повній мірі скористався традиційною рівненською хворобою останніх секунд і здійснив камбек, продовживши свою безпрограшну серію. Херсонська машина потрохи збавляє хід, але за першу половину сезону зароблено настільки великий гандикап, що його втратити буде дуже складно. Тим паче, що найближчий переслідувач «ХІТ» вдома вдруге в сезоні програв «Урагану». Гріх не відзначити другий поспіль хет-трик в чемпіонаті Даниіла Абакшина, який в останніх 5 матчах першості забив 10 голів. Отже, «мельники» хоч і оступилися, але все одно збільшили відрив від другого місця, а «дракони» зуміли покращити свої позиції у «срібних перегонах». Свого роду фінал за місце у шістці виграла трохи більш досвідчена «Енергія». Тарас Кузь продовжує святкувати своє повернення додому, забивши надважливий перший гол у Сумах. А якщо ще й згадати дуже потрібний хет-трик у матчі з «Соколом», то можна сміливо стверджувати, що саме повернення Тараса стало одним з важливих факторів того, що «енергетики» ледь не опустилися нижче 6 місце. Востаннє таке з ними було у далекому сезоні 2008/09. «ІнБев» вдома навіть в експериментальному складі переміг «Сокіл». Тепер же залишається лише сподіватися на те, що коронавірус не сильно зачепит нашу країну і футзальний сезон можна буде завершити.

futsalua.org

“Кардинал-Рівне” – “Продексім” – 2:2 (1:0)
14 березня 2020 року, Рівне, ДЮСШ №4, без глядачів
“Кардинал-Рівне”: Бакінський – Мілінький, Салтанов, Поночовний, Шпигар – Кручок, Лисенко, Концеба, Горпинич – Басич.
Запасні: Масалов, Дяченко, Кравчук, Рибіцький.
Головний тренер: Ігор Москвичов.
“Продексім”: Савенко – Скорий, Роніньо, Волянюк, Бессалов – Зварич, Шотурма, Білоцерківець, Корсун – Д. Сорокін, С. Моспан.
Запасний: Заєць.
В.о. головного тренера: Дмитро Бербенцев.
Голи: Поночовний (9, 32) – Роніньо (35), Білоцерківець (40).

Через загрозу поширення епідемії коронавірусу в Україні матч у Рівному, як і інші поєдинки заключного туру регулярного чемпіонату Favbet Екстра-ліги, пройшов без глядачів. Обидві команди вже давно гарантували собі місце у першій шістці – тож у звітному матчі билися вже за “золоті” очки.

Господарі першими відкрили рахунок. В середині першого тайму Анатолій Мілінький виконав закидання на хід Володимиру Поночовному. Той класно розібрався із опікуном і пробив повз Юрія Савенка – 1:0.

Вже після перерви збільшити перевагу господарів міг Микита Шпигар – його удар прийшовся у стійку. Втім, знову забив Володимир Поночовний. Після другого за гру результативного асисту від Мілінького він обіграв Савенка і закотив м’яча у порожні ворота – 2:0.

“Кардинал-Рівне” був близьким до сенсації. Але у вирішальний момент рівняни не вистояли. “Продексім” пішов вперед із п’ятим польовим. А Ілля Бакінський, який дотепер грав безпомилково пропустив гол поміж ніг після несильного удару Роніньо – 2:1.

Далі знову настав “час заключної хвилини”. Цього разу рівняни пропустили за 54 секунди до сирени. А врятував для херсонців нічию Микола Білоцерківець – 2:2.

Пресслужба ФК “Кардинал-Рівне”

 

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser