Офіційно: матчі Favbet Екстра-ліги, Першої та Другої ліг і Вищої ліги (жінки) до 3-го квітня проходитимуть без глядачів.

Офіційно: матчі Favbet Екстра-ліги, Першої та Другої ліг і Вищої ліги (жінки) до 3-го квітня проходитимуть без глядачів.

У зв’язку з затвердженням Кабінетом міністрів України заходів, які необхідно вжити у зв’язку з загрозою епідемії коронавірусної інфекції COVID-19 в Україні, на підставі введених у державі обмежень на проведення масових заходів, до яких належать заходи спортивного характеру (турніри, чемпіонати, кубки, товариські матчі та інші), керуючись рішенням Виконавчого комітету УАФ від 12 березня 2020 року, Президія Асоціації футзалу України вирішила:

1. Провести матчі чемпіонату України з футзалу «FAVBET Екстра-ліга» сезону 2019/2020 років, Першої ліги серед чоловічих команд сезону 2019/2020 років, Другої ліги (матчі 1/8 та 1/4 фіналу) сезону 2019/2020 років, Вищої ліги серед жіночих команд сезону 2019/2020 років, згідно термінів затверджених календарями вищевказаних змагань з урахуванням додаткових обмежень, що можуть бути встановлені органами місцевого самоврядування у відповідних адміністративно-територіальних одиницях

2. Провести матчі, визначені п.1. цього рішення без глядачів з дотриманням вимог відповідних Регламентів змагань. На матчах можуть бути присутні винятково учасники такого матчу (футболісти, офіційні особи команд, арбітри, штатні працівники спортивної споруди та служби задіяні в забезпечені громадського порядку, фото/відеооператори, прибиральниці, офіційні особи АФУ, не більше п’яти представників акредитованих ЗМІ).

3. Призупинити на термін до 3 квітня 2020 року проведення будь-яких етапів, турів, фінальних частин дитячо-юнацьких та дівочих змагань з футзалу всеукраїнського та місцевого рівнів.

4. Рекомендувати регіональним асоціаціям футзалу проводити власні змагання згідно запланованих термінів без глядачів та з урахуванням рішень місцевих органів державної влади.

5. Доручити регіональним асоціаціям футзалу довести це рішення до відома усіх учасників змагань.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Виконавчу дирекцію АФУ, керівників регіональних асоціацій футзалу та організаторів змагань, матчів.

Прес-служба Асоціації футзалу України

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser