Кубок України. Продексім-2 виходить до другого попереднього етапу.

Кубок України. Продексім-2 виходить до другого попереднього етапу.

Після вчорашньої поразки з рахунком 3:1 Ансерглобу потрібно було відіграватися, тож з перших хвилин команда одразу пішла в атаку, цього разу майже весь матч відігравши з п’ятим польовим гравцем. Продексіму нічого не лишалось, як оборонятися, і це їм вдавалося. Все ж таки команда перетерпіла перший натиск, кілька разів дуже виручив воротар. Та варто було номінальним господарям змінити основну четвірку, як “мельники” одразу ринулися в атаку, та вдало її завершили – на 13 хвилині на добиванні влучно пробив Андрій Учитель. Ансерглоб знову пішов у наступ з п’ятим польовим гравцем, та на натомість, втративши контроль над м’ячем, отримали гол у порожні ворота. Після тайм-ауту “будівельникам” вдалося один гол відквитати, але до перерви забити більше не вдалося.

У другому таймі Ансерглоб продовжував використовувати свою тактику з п’ятим польовим гравцем, і на цей раз більш вдало. На 29 хвилині Денис Крошан рахунок зрівнює, а на 34 Ільдар Макаєв виводить господарів уперед 3:2. Зав’язалася інтрига, але хід матчу змінила прикра помилка – “Ансерглоб” знову отримав гол у пусті ворота. За такого рахунку команда, мабуть втратила надію на позитивний результат, натомість Продексім-2 довів рахунок до переможного.

Ансерглоб – Продексім-2 3:4 (1:2)

Голи: Семенов о. (15), Крошан Д. (29), Макаєв І. (34) – Учитель А. (13,14), Кошовий М. (35), Маєвський В. (38)

Продексім-2 виходить до другого етапу, в якому зустрінеться з переможцем пари «Фаворит» (Кривий Ріг) – «Прайд» (Токмак). Дати перших поєдинків: 22-24 листопада. Матчі-відповіді відбудуться з 6 по 8 грудня.

Більше фото ТУТ

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser