Ансерглоб Херсон - Обладатель серебряного Кубка Строителей!!!

Ансерглоб Херсон - Обладатель серебряного Кубка Строителей!!!

Протягом 12 – 14 квітня в Києві на «Агромат Арені» відбувся 16 «Кубок Будівельників України».

Організаторами виступили: компанія «Агромат», «Сталекс», ФАБУ та Федерація футзалу України.

На відміну від попередніх років, в турнірі взяли участь 16 команд з різних міст України: Запоріжжя, Луцьк, Кривий ріг, Херсон, Житомир, Львів, Івано-Франківськ та Київ.

У результаті тривалих і насичених протистоянь переможцями «Кубку будівельників України – 2019» стала команда «Віват інвест» (Запоріжжя), фіналістом золотого кубку – «Агромат» (Луцьк),

Володаром срібного Кубку стала команда с міста Херсон Anserglob,

фіналістом срібного – «GRASSER», третє місце і бронзові медалі отримали – «Агромат», (м. Київ), фіналіст бронзового кубку – «Стромат». Крім того, були вручені корпоративний Кубок – компанії «Сталекс» та фіналіст корпоративного кубку – «UMG».

Як розповів головний організатор турніру Євгеній Саханський, вперше за всю історію «Кубок будівельників» відбувався не в два, а три ігрові дні.

«Вже традиційно будівельний кубок зібрав на турнірі найкращі команди будівельної галузі України. Кубок пройшов у форматі «Family day». 16 будівельних команд розіграли між собою 3 кубки. А переможець «Кубку будівельників України» буде удостоєний права приймати участь у одній з частин Першого історичного «Кубку будівельників Європи», що пройде в Києві з 7 -11 серпня 2019 року на полях НТКУ Баннікова», – розповів Саханський.

Він також зазначив що на головному будівельному Кубку Європи будуть представлені 4 команди, які стали переможцями «Кубку будівельників».

centernews.com.ua

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser