Тренерський штаб «Продексіма» звільнено

Тренерський штаб «Продексіма» звільнено
Як стало відомо futsalua.org, після домашньої поразки від «Урагану» (3:4) тренерський штаб херсонського «Продексіма» в особі Жоао Карлоса Барбози та Ігоря Москвичова було звільнено. Новий головний тренер буде представлений команді після нового року.
 

З ім’ям Ігоря Москвичова пов’язані практично усі успіхи херсонського клубу. Перший прихід найкращого бомбардира українського футзалу на тренерську лаву «Продексіма» відбувся ще 2011 року, але тривав зовсім недовго, що й не дивно, адже клуб після цього перебував у «замороженому» стані. Друге пришестя відбулося перед стартом сезону 2014/15, коли «мельники» виступали у Першій лізі. Наступного року херсонський клуб виступав уже в Екстра-лізі, де здобув бронзові нагороди, а сезон 2016/17 років став «золотим» для команди і Москвичова, який також удостоївся звання найкращого тренера Екстра-ліги. У ролі головного тренера він почав і сезон 2017/18, але невдовзі після вильоту «Продексіма» з елітного раунду Кубка УЄФА, Москвичов перейшов на посаду помічника головного тренера. 
 

Жоао Карлос Барбоза очолив херсонську команду 18 грудня 2017 року. Тодішній головний тренер Ігор Москвичов після цього перейшов на посаду помічника головного тренера. За цей час «мельники» під керівництвом бразильського фахівця виграли чемпіонат України сезону 2017/18, але вилетіли в 1/4 фіналу Кубка України від «Урагану». У новому сезоні «мельники» програли матч за Суперкубок «Енергії», не змогли вийти з групи основного раунду Ліги чемпіонів і дійшли до фіналу Кубка ліги, у якому програли «Урагану». «Продексім» зараз з 19-ма очками посідає 4 місце у чемпіонаті. 

Загалом на чолі «Продексіма» Жоао Карлос Барбоза провів 40 матчів (24 перемоги, 5 нічиїх, 11 поразок, різниця м’ячів 131-85). Розбивка по турнірам має такий вигляд:

Екстра-ліга - 25 матчів (18 перемог, 4 нічиї, 3 поразки, різниця м’ячів 92-50)
Кубок України - 4 матчі (1 перемога, 1 нічия, 2 поразки, різниця м’ячів 8-13)
Суперкубок України – 1 матч (1 поразка, різниця м’ячів 3-4)
Кубок ліги - 7 матчів (5 перемог, 2 поразки, різниця м’ячів 26-11)
Ліга чемпіонів - 3 матчі (3 поразки, різниця м’ячів 2-7)

Андрій Гулій, futsalua.org
Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser