До уваги шанувальників футзалу!

До уваги шанувальників футзалу!

У зв’язку з прийняттям Верховною Радою України Закону України «Про затвердження Указу Президента України щодо введення воєнного стану в Україні» повідомляємо, що зазначені нормативні документи не відміняють та не скасовують жодних спортивних змагань в Україні, в тому числі в областях, в яких вводиться правовий режим воєнного стану. Організація та проведення всіх запланованих футзальних заходів регіонального, всеукраїнського та міжнародного рівня здійснюватиметься у робочому порядку згідно єдиного календаря спортивних заходів АФУ.

Серед іншого, це означає, що всі клубні поєдинки, а також матчі збірних на території України (у тому числі у Вінницькій, Чернігівській, Харківській, Сумській, Донецькій, Луганській, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській, Одеській областях) проходитимуть у заздалегідь визначені дати та терміни.

Асоціація футзалу України активно моніторить усі події, які так чи інакше стосуються проведення футзальних змагань та перебуває у контакті з органами державної влади та місцевого самоврядування, а також силового блоку.

Про будь-які можливі зміни, пов’язані з проведенням футзальних поєдинків регіонального, всеукраїнського та міжнародного рівня ми будемо повідомляти за мірою їхнього надходження на сайті futsal.com.ua та у соціальних мережах.

Прес-служба Асоціації футзалу України

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser