ІІІ (регiональний) етап «Шкiльної футзальної ліги України» 2018 року

ІІІ (регiональний) етап «Шкiльної футзальної ліги України» 2018 року

11 квітня у стінах дитячо-юнацького комплексу фізичної підготовки №5 відбулись матчі третього (регіонального) етапу «Шкільної футзальної ліги України».

У змаганнях взяли участь: ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 міста Первомайськ Миколаївської області, НВК №5 міста Енергодар Запорізької області та учні Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №30.

У матчі, в якому вирішувалась доля путівки до фіналу зустрілися ЗОШ №5 Первомайськ та НВК №5 Енергодар. Цей матч проходив у запеклій тактичній боротьбі, обидві команди продемонстрували високий рівень майстерності, але вразити ворота суперника нікому не вдалося. Отож рахунок зустрічі 0:0, і путівку до фіналу довелося розіграти у серії пенальті. Влучнішими видалися вихованці ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 міста Первомайськ.

Отож місця команд склалися наступним чином:

ІІІ місце – Школа №30 м. Херсон

ІІ місце – НВК №5 Енергодар

І місце – ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 міста Первомайськ Миколаївської області, вихованці якої приймуть участь у фінальному етапі «Шкільної футзальної ліги України» , який відбудеться у місті Київ.

Виконавчий директор Херсонської обласної федерації футболу та голова Асоціації фут залу Херсонської області Олексій Левченко привітали усіх учасників змагань, та вручили кожній команді на згадку нові футбольні м’ячі та невеличкі сувеніри.

Більше фото на нашій сторінці у фейсбук

Читайте также
We are recommending you to use more newer version of browser